Βαθμολογία

Κατσογιάννης: «Ενεργοποιούμε την ποινική ρήτρα!»

Ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, Γρηγόρης Κατσογιάννης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και είπε πως η NOVA θα επιβάλει την ποινική ρήτρα για την αλλαγή στο πρόγραμμα των playoffs.

Ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, Γρηγόρης Κατσογιάννης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Αλέξη Βιρβίλη.

Από υγεία καλά είμαστε από αγώνες είμαστε μείον δύο", είπε, γελώντας, στην αρχική του τοποθέτηση ο Γρηγόρης Κατσογιάννης.

Για την θέση της Nova σε όσα γίνονται στο πρόγραμμα των play off: "Προσπαθούμε πάντα αν είμαστε συναινετικοί, να δίνουμε λύσεις και όχι να δημιουργούμε προβλήματα. Υποχωρήσαμε, είπαμε να γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός. Δεχθήκαμε να μείνουμε σχεδόν ένα μήνα χωρίς το καλύτερο προϊόν μας. Κάναμε την υποχώρηση και βρισκόμαστε να μην έχουμε προϊόν. Να μην γίνεται ο αγώνας γιατί δεν ορίστηκε ο διαιτητής. Η Super League ήξερε από την Τετάρτη ότι ο τελικός θα γινόταν στις 17 Μαΐου και η Nova δεν είχε ενημερωθεί".

Για την υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στην Nova και την Super League: "Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει επικοινωνία, αλλά αποφάσεις. Πρέπει να υπάρχει μία σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων και μία πρόταση. Όχι να κρύβεται η Super League πίσω από την ΕΠΟ".

Για το ύψος στο οποίο ανέρχεται η ποινική ρήτρα και αν θα ενεργοποιηθεί: "Δεν θέλω να μπω σε αριθμούς, γιατί υπάρχουν και ρήτρες εμπιστευτικότητας. Εμείς θα επιβάλουμε την ρήτρα. Δεν είναι πρόστιμο, αλλά ποινική ρήτρα".

"Η Super League μάς έχει δώσει ένα πρόγραμμα από τις 5 Μαΐου. Ο αγώνας ΑΕΚ -Παναθηναϊκός την Τετάρτη δεν θα γίνει. Περιμένουμε το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και να βγάλουν το νέο πρόγραμμα", σχολίασε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet.

Για τον λόγο που δεν θα είναι η Nova στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας: "Δεν είμαστε μέλος της Super League. Το θέμα δεν είναι να υπάρχει ανεπίσημη κουβέντα, αλλά επίσημες προτάσεις".

"Ήταν να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο την Παρασκευή και αναβλήθηκε. Το βασικό είναι να υπάρξει επίσημη εισήγηση από την Super League", είπε ο Γρηγόρης Κατσογιάννης.

"Είμαστε οι χρηματοδότες του προϊόντος. Δεν υπάρχει εκδίκηση. Όταν κάποιος κάνει μία ζημιά την πληρώνεις", υποστήριξε αναφορικά με την ενεργοποίηση της ποινική ρήτρας.

Για το αν θα αλλάξει πολική για την ενασχόληση με τοπ ελληνικό πρωτάθλημα: "Είμαστε σταθεροί στην εκτίμηση που έχουμε για την αξία του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλουμε η διοργάνωση να αναμαθμιστεί και να γίνει καλύτερη. Έχουμε δώσει προτάσεις μας στην Super League".