Βαθμολογία

Ένα βαθμό μακριά από την Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ!

Στην τελική ευθεία έχει περάσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ΑΕΛ να αγωνίζεται την Δευτέρα (16/5, 16:00) στη Ζάκυνθο και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Θυμίζουμε πως υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια με Χανιά εντός έδρας και με τον Αχαρναϊκό εκτός στο φινάλε.

Η πρώτη ευκαιρία για τη μαθηματική άνοδο της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, η οποία θέλει τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης επισήμανε στους ποδοσφαιριστές τη δυσκολία του παιχνιδιού με βάση το κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι αντίπαλοι αλλά παράλληλα τους είπε ότι η ζωή της ομάδας δεν τελειώνει στη Ζάκυνθο.

Αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν ετοιμάζει ο Τσιώλης και λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοβ, στην άμυνα οι Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης,  στη μεσαία γραμμή ο Αναστασόπουλος και μια θέση θα παιχθεί μεταξύ Μπανούση και Λαμπρόπουλου. Στα πλάγια προβάδισμα έχουν Βαρέλα και Κουτσιανικούλης ενώ στην επίθεση θα είναι το δίδυμο των Μαρουκάκη και Καπού. Την Κυριακή (15/5) η αποστολή έφθασε στη Ζάκυνθο και έκανε ένα χαλάρωμα πριν το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.