Βαθμολογία

Μπεν: «Με πιστεύουν στον Ολυμπιακό»

Για την πίστη που υπάρχει στο πρόσωπό του από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μίλησε ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο 26χρονος επιθετικός από τις Κομόρες, που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λεβαδειακού στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα «Letelegramme» για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τους Πειραιώτες. Επίσης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και στον τραυματισμό του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οταν έπαιζα στη Βέροια υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως εγώ προτίμησα τον Ολυμπιακό. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα στην Ελλάδα να παίξω, να παίξω με μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Είχα υπογράψει στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά λίγο πριν τελειώσει η σεζόν έπαθα ζημιά στους χιαστούς. Έμεινα στην ομάδα για να αναρρώσω κι έζησα από κοντά, μέσα από τα αποδυτήρια την ατμόσφαιρα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση.

Μόλις έγινα καλά κι αφού μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, αποφασίσαμε να πάω δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω δυνατός στον Ολυμπιακό. Ήθελαν να επανέλθω στο επίπεδο μου και πιστεύουν σε μένα. Γι' αυτό δεν μπήκε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό», δήλωσε.