Βαθμολογία

Ίβιτς: «Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου»

Ξεκάθαρα ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Βλάνταν Ίβιτς βλέποντάς τους να παίρνουν βαθμό στη Λεωφόρο αν και από το 20' είχαν αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για κάποεις διαιτητικές αποφάσεις. Αναλυτικά:

«Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν όλα όσα έγιναν στην κανονική διάρκεια. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα για αυτό και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μέτρησε, το πάθος και η θέληση. Υπάρχει φυσικά και το τεχνικό κομμάτι, αλλά μετά την αποβολή είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος συνέχεια. Χάθηκε η συγκέντρωση στη φάση του γκολ αλλά το διορθώσαμε γρήγορα. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά».

Σχολίασε τις απουσίες των Κάτσε, Ζάιρο και Τζιόλη από το επόμενο ματς: «Και οι τρεις είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς αλλά έχουμε το ρόστερ για να καλύψουμε τα κενά τους».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει την Τετάρτη απέναντι σε έναν ξεκούραστο Πανιώνιο είπε: «Δεν είναι δίκαιο αυτό. Θα πρέπει τα πλέι οφ να παίζονται ίσα. Εγώ ζητώ να μην παίξουμε την Τετάρτη. Δεν γίνεται όλοι να ξεκουράζονται και εμείς να παίζουμε. Εγώ δε θέλω να παίξω τη Τετάρτη και αυτό θέλω να πω. Δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται αγωνιστικές».

Για τη διαιτησία: «Είδατε τι έγινε. Δεν μου αρέσει να μιλώ αλλά υπήρχαν πράγματα από την άλλη πλευρά που δεν τιμωρήθηκαν. Μπορούσαν να υπάρξουν αποβολές και από την άλλη πλευρά».

Σημείωσε ότι ο Ροντρίγκες έγινε αλλαγή γιατί κουράστηκε ενώ για το αν ο ΠΑΟΚ με τον Ζάιρο ως το τέλος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω είπε: «Ο Παναθηναϊκός είχε μια φάση το δοκάρι. Εμείς όταν παίζουμε με παίκτη λιγότερο απέναντι στον Παναθηναϊκό έπρεπε να είμαστε πειθαρχημένοι και αυτό κρατώ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά ήταν συγκεντρωμένος στις στημένες φάσεις σημείωσε: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Απέναντι σε ψηλούς παίκτες τα πήγαμε καλά».

Για τον Γλύκο είπε: «Έχουμε δυο καλούς τερματοφύλακες. Εγώ πήρα την απόφαση να παίξει σε αυτό το ματς αλλά έχω και τον Βελλίδη που μπορεί να μπει και να κάνει αυτό που θέλει».