Βαθμολογία

Το εξωτερικό και η εξαίρεση για τον Μανιά

Υπάρχει παίκτης που εκπνέει το συμβόλαιό του τις τελευταίες μέρες και δεν είχε συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα; Η απάντηση είναι καταφατική. Ο Ίλιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τους Ηπειρώτες και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διάθεση αλλά και απόσταση στο οικονομικό, Αντράζ Στρούνα και Αντώνης Ηλιάδης έκαναν το ίδιο με τον πρώτο να θεωρείται οριστικά παρελθόν, αλλά ο Μιχάλης Μανιάς όχι.

Πώς εξηγείται αυτό; Πολύ απλά ο Μανιάς είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα από πολύ νωρίς προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό και δεν χρειάζεται να μπουν σε διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές.

Ο 26χρονος φορ θεωρεί πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το βήμα στο εξωτερικό και γι' αυτό ψάχνεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό. Δεν υπήρξε ουδέποτε οικονομικό θέμα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» γιατί πολύ απλά η πλευρά του παίκτη ήταν σαφής ως προς τα «θέλω» της και το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα Τρίπολης. Διαπραγμάτευση δεν έγινε ούτε με τους Αρκάδες, όπως βγήκε, αφού αυτή τη στιγμή δεν τον συγκινεί η συγκεκριμένη προοπτική.

Ο πρώην φορ του Άρη, μάλιστα, περίμενε πώς και πώς να παίξει ο ΠΑΣ στα πλέι οφ γνωρίζοντας ότι θα ερχόταν μάνατζερ που είναι σε άμεση συνεργασία με ομάδες από Γερμανία και Αυστρία προκειμένου να τον δει. Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος ήρθε εκτιμώντας πως θα τον παρακολουθήσει και τελικά ενημερώθηκε πως στα πλέι οφ θα είναι ο Πανιώνιος έχοντας πάρει άδεια.

Είμαστε μόλις στον Μάιο και ο Μανιάς είναι διατεθειμένος να περιμένει περισσότερο από έναν μήνα μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Εκείνος θεωρεί πως το ιδανικό είναι το εξωτερικό ή μία ομάδα από τις τέσσερις μεγάλες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Αν αυτό που περιμένει δεν έρθει, τότε ίσως βάλει νερό στο κρασί του.

a-sports.gr