Βαθμολογία

Περιμένουν απαντήσεις στον Παναιτωλικό

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον Παναιτωλικό όσον αφορά τις ανανεώσεις. Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων έκλεισε με τους Μαρκόφσκι, Κέβιν, Κούσα και Κουτρομάνο με την ομάδα να καταθέτει τις προτάσεις της. Και οι τέσσερις θέλουν να συνεχίσουν στο Αγρίνιο, αλλά τα «καναρίνια» έχουν ενημερώσει για τις προϋποθέσεις με τις οποίες αυτό θα γίνει.

Με λίγα λόγια το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν στις προτάσεις που δέχτηκαν. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στον Παναιτωλικό περιμένουν παράλληλα απάντηση και από τη Χιμνάσια για τον Χαβιέρ Μεντόσα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Ο Σαντιάγκο Ρουίς Αρκαούτε είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Προς το παρόν ο παίκτης δεν πάει πουθενά. Επισήμως η Χιμνάσια δεν έχει δώσει απάντηση στην πρόταση της ελληνικής ομάδας. Υποσχέθηκε να απαντήσει, αλλά ακόμα το θέμα είναι πολύπλοκο. Ο Μεντόσα γνωρίζει για το ενδιαφέρον, αλλά τώρα στόχος του είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει δοθεί προθεσμία στη Χιμνάσια να απαντήσει, αν και το mail έχει σταλεί εδώ και μία εβδομάδα».

Αυτό που τονίζεται από την ΠΑΕ, πάντως, είναι πως ο ποδοσφαιριστής πιέζει για να έρθει στην Ελλάδα, αλλά προς το παρόν η Χιμνάσια δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε καν με ποιο τρόπο θα τον παραχωρούσε. Οι Αγρινιώτες, δηλαδή, δεν έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση (αγοράς ή δανεισμού), απλώς ζητούν από τους Αργεντινούς να τους εξηγήσουν υπό ποιες συνθήκες θα τον έδιναν προκειμένου να ξεκινήσουν έτσι οι διαπραγματεύσεις.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη μπορούν να σχεδιάσουν τις διακοπές τους πλέον, καθώς με το φιλικό του Σαββάτου (14/5) κόντρα στην Κ20 έπεσε η αυλαία στη φετινή σεζόν. Η πρώτη ομάδα νίκησε με 3-0 χάρις σε τέρματα του Μαρκόφσκι (26’), του Κάπελ (50’) και του Βασιλείου (56’).

Στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Κριστιάνο, Κούσας, Χαντάκιας, Κλέσιο, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Βασιλούδης, Μουνιός, Φερέιρα, Μαρκόφσκι. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάπελ, Βασιλείου, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας, Μήλιος.

a-sports.gr