Βαθμολογία

Τελειωμένο του Πετράκη

Μπορεί ανακοίνωση στο θέμα του προπονητή να μην έχει βγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το θέμα θεωρητικά να είναι ανοιχτό, όμως, εντός των τειχών άπαντες γνωρίζουν ότι η παραμονή του Γιάννη Πετράκη είναι γεγονός.

Συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη θα γίνει, αλλά αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι πως θεωρείται εντελώς τυπική όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους. «Έχει τελειώσει, θα μείνει» έλεγε στο περιβάλλον του υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ.

Ωστόσο, η συνάντηση είναι απαραίτητη και για άλλους λόγους. Τόσο για να γίνει ο απολογισμός της σεζόν που πέρασε, όσο και για να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη. Από την προετοιμασία, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει στο Καρπενήσι, μέχρι και το να μπουν οι βάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Φερφελής υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία πρακτικά δεν θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν μετά από 2-3 εβδομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σε επιτυχή αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξης έξω μηνίσκου από τον γιατρό του ΠΑΣ κ. Σταύρο Ριστάνη και τον κ. Αναστάσιο Τόκη υπεβλήθη χθες στο νοσοκομείο "Metropolitan" o επιθετικός της ομάδας μας Δημήτρης Φερφελής».

a-sports.gr