Βαθμολογία

Τρία προβλήματα για ΑΕΛ ενόψει Ζακύνθου

Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΛ κόντρα στην ομάδα του Ιονίου! Να «σφραγίσει» και μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League θέλει η ΑΕΛ στη Ζάκυνθο τη Δευτέρα (16/5, 16:00), γι’ αυτό στόχος είναι μόνο η νίκη.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το δύσκολο παιχνίδι, τονίζοντας συνεχώς στους παίκτες του ότι αν παίξουν με πάθος και συγκέντρωση, θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Τα προβλήματα δε λείπουν από τους «βυσσινί», αλλά είναι λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Εκτός πλάνων έχουν μείνει οι τραυματίες Πολ Ουρτάδο και Μίλαν Μπόγιοβιτς, αλλά και ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, αν και ξεπέρασε το πρόβλημά του. Παράλληλα εκτός αποστολής είναι οι Ζέρης, Νικολακάκης, Κρητικός, Πατσιογιώργος και Δαμιανάκης.

Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/5) για τη Ναύπακτο, όπου θα κάνει το απόγευμα μια προπόνηση και θα μείνει το βράδυ, και την Κυριακή το πρωί θα μεταβεί στη Ζάκυνθο.

Στην αποστολή της ΑΕΛ για το ματς στη Ζάκυνθο συμμετέχουν οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Βέρτζος, Σουλιώτης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μονιάκης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πάτο, Βαρέλα, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Καπός, Μαρουκάκης.