Βαθμολογία

Ολοταχώς προς αναβολή το ΑΕΚ - Πανιώνιος

Η ΑΕΚ εμποδίζει τη μετάθεση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ το Σάββατο (14/5) και έτσι μοιραία το δικό της ματς με τον Πανιώνιο οδηγείται σε αναβολή. Κάτι που θα γίνει από τον μη ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ εντός της Παρασκευής (13/5), προκειμένου να μην υπάρχει εμπλοκή με το προβλεπόμενο 48ωρο ανάμεσα στους αγώνες (αν το ματς γινόταν Κυριακή) και να διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη 17 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Κάτι που έχει «κλειδώσει», όπως σας έχουμε αναφέρει.

Αντίθετα η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή (15/5). Η εμμονή της Ένωσης είναι και στην πραγματικότητα η αιτία της μετάθεσης του έκτακτου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για τη Δευτέρα (16/5), όπως γνωστοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

«Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/05/2016 στις 14.00 στα γραφεία της Super League», ανέφερε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια.

Έτσι τη Δευτέρα στο διοικητικό φορέα θα αναζητήσουν φόρμουλα για το πότε θα γίνει το ΑΕΚ - Πανιώνιος, αλλά και τα ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με δεδομένο ότι επηρεάζονται από το τελικό του Κυπέλλου.