Βαθμολογία

Ντελόπουλος: «Ήρθε η ώρα για την άνοδο της ΑΕΛ»

Ο Ζήσης Ντελόπουλος εδώ και λίγες ημέρες είναι στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη θέση του αντιπροέδρου. Ο ίδιος μίλησε στο πλαίσιο της ονομαστικής του εορτής στο athleticlarissa.gr και αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια, τον Σάκη Τσιώλη αλλά και την αδειοδότηση. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:  

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

-Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή παρουσία σας στην διοίκηση Βαγγέλη Πλεξίδα και φέτος είστε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ με μεγαλομέτοχο τον Αλέξη Κούγια. Σχολιάστε μας για το πώς βλέπετε εσείς τα πράγματα από τη θέση που έχετε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια, το μεγαλομέτοχο της ομάδας και τον πρόεδρο κ. Λιόντο για την επιλογή τους να μου δώσουν αυτή τη θέση. Με τιμά ιδιαίτερα η θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί πιστεύω πως τα έργα μου απέδειξαν ότι είμαι μόνο με την ΑΕΛ».

-Παρότι πέρυσι μια μερίδα του κόσμου αδίκησε τον άνθρωπο Ντελόπουλο, εσείς και πάλι εδώ είστε δίπλα στην ομάδα. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

«Αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτό το διοικητικό σχήμα γιατί εκτιμώντας τις περσινές καταστάσεις και τις φετινές θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω και σε αυτή τη διοίκηση με μόνο σκοπό της πρόοδο της ΑΕΛ και όλων των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ».

-Ποια είναι η γνώμη σας για τον κ. Κούγια και τον κ. Τσιώλη;

«Ο κ. Κούγιας είναι ένας άνθρωπος με πολύ γνώση για το ποδόσφαιρο και ίσως από τους λίγους με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα για να πάρει τους καρπούς ως ηγέτης της ΑΕΛ για όλα αυτά που έχει προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά για τον Σάκη Τσιώλη θεωρώ πως είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές και τώρα με την κατάλληλη διοίκηση και το κατάλληλο timing πιστεύω  πως θα φτάσει την ΑΕΛ εκεί που αξίζει».

-Τι πιστεύετε πως έφταιξε για την μεγάλη ήττα της ΑΕΛ μέσα στα Τρίκαλα;

«Η υπερεκτίμηση του εαυτού της, πιστεύω πως έφερε όλο αυτό το άσχημο αποτέλεσμα».

-Γνωρίζετε κάτι περισσότερο για την αδειοδότηση της ΑΕΛ;

«Επειδή έχω εμπιστοσύνη στον καλύτερο έλληνα νομικό τον κ. Κούγια, ο οποίος μας ενημερώνει συνεχώς στο θέμα της αδειοδότησης πιστεύω πως στο τέλος η ομάδα θα τα καταφέρει και θα έχει την αδειοδότηση στα χέρια της».

-Ο Ζήσης Ντελόπουλος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας όλα αυτά τα χρόνια, έχει όμως και αγνά αισθήματα για να προσφέρει στον αθλητισμό και την ΑΕΛ. Ποιο είναι το μυστικό για να το πετύχει αυτό;

«Η ιεραρχία που έχω στη ζωή μου που είναι με τη σειρά η οικογένεια, η εργασία και το χόμπι. Συνδυάζοντας όλα αυτά και ικανοποιώντας τα ξεχωριστά ένα – ένα οδήγησαν ούτως ώστε να είναι επιτυχημένα».