Βαθμολογία

«Ας το δώσουν στον Ολυμπιακό, θα είμαι με την ΑΕΚ»

Καυστικός για άλλη μία φορά ήταν ο Ιβάν Σαββίδης σε δημόσια τοποθέτησή του εξαπολύοντας επίθεση στον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη των Θεσσαλονικιών επί της Ένωσης το βράδυ της Τετάρτης (11/5) και μεταξύ άλλων είπε πως στον τελικό του Κυπέλλου θα υποστηρίζει την ΑΕΚ.

«Κάναμε μια νέα αρχή στα πλέι οφ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματικό. Υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα.

Για το θέμα του Κυπέλλου το έχω ξαναπεί. Για εμάς το θέμα έληξε στα ημιτελικά. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί να παίξει στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτά τα καπρίτσια τα γυναικεία. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη.

Δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου στους άλλους. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να σκέφτεται ότι μπορεί να το κερδίσει. Εγώ θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Έτσι ανδρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε "γεια σας". Να δίνουμε από την αρχή το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να παίζουμε μεταξύ μας. Ήταν τραγικό ότι παίζουμε χωρίς κόσμο. Όπως και ο τελικός του Κυπέλλου. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό».

Για το θέμα του -3 τη νέα σεζόν: «Τι, να μας τρομάξουν με το -3; Κάθε φορά μας αφαιρούν βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να προχωράμε. Θα μπορούσα να πω σε όλες τις ομάδες να προσέχουν τον ΠΑΟΚ».