Βαθμολογία

Ίβιτς: «Σήμερα υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα»

Τρίποντο με ανατροπή στην πρεμιέρα των πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (11/5) στην άδεια λόγω τιμωρίας τούμπα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της και στάθηκε κυρίως στο σημαντικό πρόβλημα που είχε στις στημένες φάσεις. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ «γύρισε» το ματς, αν και έχανε 0-1: «Μπράβο στους παίκτες γιατί έκαναν καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά είχαμε προβλήματα στις στημένες φάσεις. Είχαμε την κατοχή και οι παίκτες έδειξαν πως είχαν χαρακτήρα σήμερα γιατί από την αρχή της χρονιάς λεγόταν πως δεν έδειξαν χαρακτήρα».

Για το που θα κριθούν τα πλέι οφ: «Δεν ξέρω πότε θα παίξουμε ξανά. Κάθε επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να είμαστε αποφασισμένοι. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε σήμερα και να δουλέψουμε».

Για τις κάρτες και την αποβολή του Κάτσε μετά το τέλος του αγώνα: «Όλα τα ματς θα είναι δυνατά και δεν πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες φάσεις όπως το τέλος, αυτό που έγινε απαγορεύεται... Δεν είδα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω τι έγινε αλλά θα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία. Δίχως αυτήν, δεν θα προχωρήσουμε. Υπάρχουν παίκτες με κάρτες και βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθώ να προετοιμάζω το κάθε ματς με τους καλύτερους παίκτες που πιστεύω πως έχω εγώ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε δίχως τον κόσμο του: «Περισσότερο από όλα μας λείπει η γεμάτη της Τούμπα. Αυτό μας πληγώνει και δουλέψαμε για όσους έβλεπαν το ματς από τα σπίτια τους. Ελπίζω οι παίκτες και σε άλλα ματς να βγάλουν ομαδικό εγωισμό, κάτι που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορώ να μην είναι ευχαριστημένος και από το πρώτο ημίχρονο γιατί παίξαμε μετά από καιρό. Ήθελα να έχουμε παιχνίδια αυτό τον καιρό κατά τον οποίο είχαμε ένα φιλικό ενώ η ΑΕΚ είχε δύο ματς για το Κύπελλο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Στόχος μας σε κάθε ματς είναι η νίκη. Αυτό μεταφέρω στους παίκτες και πιστεύω πως έχουν καταλάβει αυτά που ζητάμε. Υπάρχουν πράγματα που δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά σε μικρό διάστημα. Τα παιδιά όμως έχουν διορθώσει κάποια από αυτά».

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις: «Σήμερα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα... Εγώ μιλάω για το διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα. Στα άλλα ματς δεν είχαμε πρόβλημα. Μπορεί να έχει λείψει η συγκέντρωση και αυτό πρέπει να το λύσουμε εμείς στα αποδυτήρια».

Για το ότι ο Μυστακίδης που μπήκε στο παιχνίδι, τον δικαίωσε: «Δεν μπορώ να πω πως περίμενα να σκοράρει αμέσως όταν μπήκε στο ματς. Είναι παίκτης που έχει το γκολ, ήρθε από τραυματισμό και είδα πως ο Ζάιρο ήταν κουρασμένος, αν και ήταν καλός. Έτσι αποφάσισα να κάνω την αλλαγή και ευτυχώς γυρίσαμε το ματς».

Για το αν το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ, επηρεάσει τον Γλύκο που έκανε λάθος: «Μου είπε πως έγινε επαφή και υπήρχε φάουλ. Δεν είδα την φάση. Ήταν το δεύτερο ματς του Γλύκου μετά τον τραυματισμό. Εχω και τον Βελλίδη. Εχουμε καλούς τερματοφύλακες και έχω εμπιστοσύνη και στους δύο».