Βαθμολογία

Μπαρμπόσα: «Δυνατά για την πρώτη νίκη»

Την πεποίθηση ότι όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν θα επηρεάσουν την ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (11/5, 20:30), εξέφρασε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τόσες πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα μέσα σε λίγες μέρες, αλλά από τη στιγμή που οι αποφάσεις δεν είναι στα χέρια μας, τότε τις δεχόμαστε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τους επόμενους αγώνες.

Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ. Δε νομίζω να μας επηρεάσουν όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Όταν κληθούμε να αγωνιστούμε θα κάνουμε ό, τι καλύτερο. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο μας στα πλέι οφ και πρέπει να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό ματς. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο αντίπαλός μας είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Γι’ αυτό και στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Σίγουρα αν κάνεις καλό παιχνίδι στην αρχή των πλέι οφ και πάρεις τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αυξάνεις και τη διαφορά στη βαθμολογία, ενώ αν δε νικήσεις, αυτό δε θα συμβεί. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα».