Βαθμολογία

Έπεται συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την επόμενη μέρα της ομάδας σκέφτονται ήδη στον ΠΑΣ Γιάννινα και γι' αυτό εντός των ημερών θα κορυφωθούν οι κινήσεις της ΠΑΕ για τους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και για τον Γιάννη Πετράκη.

Ο Σκόνδρας ήταν ο πρώτος που ανανέωσε από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ αδειοδοτήθηκε, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο καθώς η περίπτωσή του ήταν από τις... εύκολες.

Οι Ηπειρώτες περιμένουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, αφού σε αυτή την περίπτωση τυχόν παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ για το θέμα του Πανιωνίου, θα γίνει μετά το τέλος τους κι έτσι θα μπορούν απρόσκοπτα να αφοσιωθούν έως τότε στο θέμα των συμβολαίων που εκπνέουν.

Όπως έχουμε επισημάνει, πιο δύσκολος να ανανεώσει είναι ο Μανιάς, ενώ αρκετές πιθανότητες να μην παραμείνει στον ΠΑΣ συγκεντρώνει και ο Στρούνα μετά από μία τριετία.

Τέλος, μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν να ακούστηκαν διάφορα για το μέλλον του Γιάννη Πετράκη και να υπήρξαν ακόμη και γκρίνιες εντός των τειχών όταν η ομάδα έκανε μία κοιλιά αγωνιστικά, όμως, άπαντες εξακολουθούν να εκτιμούν τη δουλειά του Κρητικού κόουτς με πρώτο τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ επιθυμεί την παραμονή του κόουτς, ενώ και ο τελευταίος είναι θετικός ως προς αυτό.

a-sports.gr