Βαθμολογία

Τελείωσε του Ουζουνίδη

Μαζί θα συνεχίσουν Πανιώνιος και Μαρίνος Ουζουνίδης, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Εβρίτης τεχνικός είχε παραδεχτεί πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση.

Αυτό που έλεγε εδώ και αρκετό καιρό δημοσίως ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών ήταν πως «είμαστε κοντά, απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες», οι οποίες τελικά διευθετήθηκαν με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Έτσι το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση και η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί για -τουλάχιστον- έναν ακόμη χρόνο με τα πράγματα εν όψει της επόμενης σεζόν να είναι πιο εύκολα για τον Ουζουνίδη, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τις μεταγραφικές του επιλογές χωρίς να έχει περιορισμούς.

Τέλος, στην καλύτερη ενδεκάδα της φετινής Σούπερ Λίγκας είχε ψηφιστεί ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πήρε το βραβείο του κι έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού του στο facebook: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με πίστεψαν κ με στήριξαν με την ψήφο τους. Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση για μένα όλα αυτά τα χρονιά. Αφιερωμένο στον Θεό που μ' έχει υγιή,στην οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει και στο τεχνικό επιτελείο κ τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!».

a-sports.gr