Βαθμολογία

Τσιώλης: «Είναι ωραίο να πεθαίνεις για την ΑΕΛ» (Video)

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την αγωνιστικότητα, το πάθος που δείξανε στο παιχνίδι. Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδι ανεξαρτήτως τι στόχο έχει η κάθε ομάδα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, «πεντακάθαρη» νίκη, με πολύ καλό ρυθμό, με πολλές ευκαιρίες και, βέβαια, όταν έχεις ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα, σίγουρα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Αυτό όμως που είπα και στα παιδιά στο ημίχρονο, μέσα από την προσπάθεια που είχαν κάνει, ότι αν συνεχίσουν στο δεύτερο ημίχρονο κατά αυτόν τον τρόπο ανεξάρτητα του τι θα γίνει με το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενοι και θα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν. Και βέβαια «κλείνοντας» το ημίχρονο για να βγούμε, πέρα από τα δικά μας που συζητήσαμε και τις αλλαγές που έγιναν. Είναι ωραίο να «πεθαίνεις» για την ΑΕΛ μ’ αυτόν τον κόσμο, μ’ αυτό γήπεδο και με όλα αυτή τη διαδικασία που υπάρχει. Με λίγα λόγια σε εισαγωγικά, βέβαια, αυτό ότι έπρεπε να είναι αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να «πεθάνουν» για την ΑΕΛ αγωνιστικά. Κι αυτό έκαναν τα παιδιά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Επίσης, είχαμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα περάσαμε πραγματικά μια «μεγάλη εβδομάδα» μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και τα γεγονότα. Ήταν πράγματι μια δοκιμασία για μας το Πάσχα, μπόρεσαν την ξεπέρασαν κι αυτή, ξεπέρασαν το άγχος και την πίεση, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμένουμε να δούμε, αν και μαθηματικά θέλουμε ακόμα μια νίκη παρότι ο στόχος είναι τρεις νίκες, ο στόχος είναι στο τέλος πέρα από την άνοδο να πάρουμε και το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν καταπληκτικός, δεν είχα αμφιβολίες. Προσπάθησα να πω στα παιδιά ότι δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι με αυτό που πέρασε και πως ο κόσμος που θα ‘ρθει στο γήπεδο θα τους συμπαρασταθεί, θα ναι μαζί τους, γιατί ο κόσμος είναι ΑΕΛ.

Ήταν και ο πρόεδρος σήμερα , ο κύριος Κούγιας, στην ομιλία που έγινε και είδε κάτι. Σήμερα μετά από πάρα πολλά χρόνια είδαμε για πέντε λεπτά το παιχνίδι που πήρε το πρωτάθλημα η ΑΕΛ. Κι ήθελα να δείξω, όχι να συγκρίνω τους παίκτες μου. Ενδεχομένως να είναι και κάποιοι καλύτεροι από εδώ σε σχέση με μας την εποχή εκείνη, ήθελα όμως να δώσω το στίγμα της ΑΕΛ και το πάθος, αυτό σήμερα τα παιδιά το έβγαλαν κι αξίζουν συγχαρητήρια.

Αυτά τίποτα περισσότερο, αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε τα πάντα. Το παιχνίδι που έρχεται είναι «ο τελικός, των τελικών», έτσι το βλέπουν τα παιδιά, έτσι το βλέπω κι εγώ κι έτσι θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι».

">http://