Βαθμολογία

Μόνο η βούλα λείπει για τον Αστέρα Τυρνάβου

Πανάξια αγγίζει την άνοδο στα «σαλόνια»

«Μεθυσμένη πολιτεία» μοιάζει να είναι από το Σάββατο (7/5) η ομάδα του Αστέρα Τυρνάβου αφού κέρδισε στην αυλαία της Α1 ΕΠΣΛ την Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 2-1, τερμάτισε στην 3η θέση και πλέον περιμένει την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας στη Γ’ Εθνική, ώστε να «κλειδώσει» την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ που θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα που πρόεδρος είναι ο κ. Χρήστος Τσακίρης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Προπονητής ο κ. Σάκης Παπακωνσταντίνου που σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας. Με τη νίκη επί του Αργυροπουλίου απέδειξε πως και αν πέρασε μέσα από συμπληγάδες, αφού αξίζει να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι με τη Νίκαια όχι μόνο έχασε αλλά στερήθηκε της μισής του ομάδας, αφού έχασε 6 παίκτες και τον αρχηγό του!

Κόντρα λοιπόν σε όλους και σε όλα ο Αστέρας Τυρνάβου κατάφερε στο αγωνιστικό κομμάτι να αποδειχθεί πραγματικό παλικάρι και να πάρει δίκαια την 3η θέση που εκτός απροόπτου θα τον οδηγήσει στην Α’ ΕΠΣΛ!

Οι παίκτες όσοι απέμειναν να παίξουν έδωσαν ψυχή και σώμα μέσα σε ένα βουρκωμένο αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν την τελευταία σπουδαία νίκη για το φετινό πρωτάθλημα.

 

Στο 28’ έχουμε την πρώτη καλή στιγμή όταν από τον άξονα έγινε η πάσα του Λάζου Β. ο Γκαραγκούνης Σ. έκανε το πλασέ, απέκρουσε με το γόνατο ο Μπαχτσιβάνος.

Στο 40’ ανατράπηκε ο Γκαραγκούνης Σ., κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μπαντής Γ. και έγινε το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 47’ ύστερα από λάθος γύρισμα του Καρατζούνη ο Τσούτσας Α. έκανε το πλασέ και το 1-1.

Στην επανάληψη ο Τσακίρης Κ. έκανε το σουτ στο 53’ αλλά απέκρουσε ο κίπερ της Δόξας. Στο 58’ ένα πολύ καλό σουτ του Μπαντή Γ. έδιωξε με τις γροθιές ο Μπαχτσιβάνος. Και στο 62’ ο δαιμόνιος Γκαραγκούνης Σ. ξέφυγε από την άμυνα, πέρασε και το τέρμα και μπήκε στα δίχτυα μόνος του κάνοντας το τελικό 2-1!

*Η διοίκηση του Αστέρα Τυρνάβου συγχαίρει την διαιτησία του αγώνα.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χ., Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Δ. (73’ Γκαραγούνης Κ.), Τσακίρης Γ. (84’ Τσακίρης Χ.), Λάζος Γ., Πάσιος Β. (65’ Γκαραγκούνης Ε.), Γκαραγκούνης Σ., Γκαραγκούνης Ε., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Α. (59’ Χαρισούλης Σ.), Καρράς, Πέρπερας, Μπαχτσιβάνος Λ., Δεμέστιχας, Χατζής (46’ Γουναράς), Τσούτσας Ι., Χαρισούλης Ι. (62’ Βογιατζής), Τσούτσας Α., Τσούτσας Β., Γκουρτζιούμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάκας, Καραμπούλας, Στάϊκος.