Βαθμολογία

Στον αέρα ο τελικός Κυπέλλου

Από 40 κύματα έχει περάσει η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, η οποία έφτασε μέχρι και στη ματαίωσή της ύστερα από απόφαση του Σταύρου Κοντονή, την οποία ο ίδιος άλλαξε στη συνέχεια λόγω των πιέσεων που του ασκήθηκαν.

Ο τελικός θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, και σα να μην έφτανε αυτό, πέφτει πάνω και στη δίνη του ασφαλιστικού και των κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων.

Η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε πως ξεκινά 48ωρη απεργία για την Παρασκευή (6/5) και το Σάββατο (7/5), η οποία μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο OTE TV, ο οποίος έχει τα δικαιώματα, ζητά να εξαιρεθεί για να μπορέσει με όλο το δημοσιογραφικό του επιτελείο να καλύψει τον τελικό.

Αν όμως δεν δοθεί άδεια, κάτι αρκετά πιθανό, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να μετατεθεί κατά μία μέρα και να γίνει την Κυριακή (8/5). Είναι κάτι που θα συζητηθεί πάντως ανάμεσα στο κανάλι και την ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως χρονικά υπάρχει περιθώριο ο τελικός να γίνει Κυριακή από τη στιγμή που η Ένωση παίζει Τετάρτη (11/5) στην Τούμπα και υπερκαλύπτεται το 48ωρο που απαιτείται βάσει κανονισμού