Βαθμολογία

Επίθεση σε ΕΠΟ από υφυπουργείο Αθλητισμού

Ως αποκλειστική υπαίτια για το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δε θα διεξαχθεί παρουσία μαθητών χαρακτηρίζει την ΕΠΟ η ΓΓΑ. Ως γνωστόν, η απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού προέβλεπε ότι ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ το Σάββατο (7/5, 20:30) θα πραγματοποιείτο υπό το βλέμμα ανηλίκων. Τελικά, τούτο δε συνέβη, με συνέπεια η ΓΓΑ να εξαπολύσει επίθεση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Πέμπτη (5/5).

Αναλυτικά: «Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι «ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν».

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες».