Βαθμολογία

Τέλος οι Περόνε και Ρομάνο από τον Ηρακλή

Παρελθόν από το δυναμικό του Ηρακλή αποτελούν έπειτα από δύο χρόνια οι Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης (4/5), ενώ ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο Αργεντινούς. Περόνε και Ρομάνο δεν είχαν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και από τη στιγμή που ο Ηρακλής δεν εξασφάλισε άδεια ήταν αναμενόμενο ότι δε θα συνεχίσουν.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ηρακλή τη σεζόν 2016-17.

Ο πρόεδρος Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας.

Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο Hρακλής επέστρεψε και πάλι στη Σούπερ Λίγκα. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον».