Βαθμολογία

Σιώπης: «Μαγική χρονιά...»

O Μανώλης Σιώπης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την εξαιρετική σεζόν τoυ Πανιωνίου, την πρόκληση των πλέι οφ, ενώ στάθηκε στο αίσιο τέλος που είχε το θέμα της αδειοδότησης. Αναλυτικά η συνέντευξη του στη Nova: Μανώλη μια εξαιρετική πορεία για την ομάδα σου, την οποία βρίσκει να συμμετέχει στα πλέι οφ. Πως έζησες τη χρονιά;

«Ήταν μια φανταστική, μια μαγική χρονιά για όλους μας στον Πανιώνιο. Η σκληρή δουλειά που κάναμε καθημερινά στις προπονήσεις αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Καταφέραμε να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο της παραμονής, που ήταν ο βασικός μας στόχος όταν άρχισε η σεζόν και στη συνέχεια, όταν βλέπαμε πως μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα, μείναμε ταπεινοί και προσγειωμένοι για να εξασφαλίσουμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος την θέση μας στα πλέι οφ».

Βέβαια, υπήρχε και το άγχος με την άδεια της ομάδας...

«Ναι, όντως. Δεν πήρε αμέσως την άδεια η ομάδα, όμως οι άνθρωποι της διοίκησης μας έλεγαν από την πρώτη στιγμή να μην ανησυχούμε. Η προσπάθεια που έκαναν για την εξυγίανση της ομάδας όλη τη χρονιά ήταν τεράστια και θα ήταν αδικία και για εμάς τους παίκτες, αλλά και για τη διοίκηση και τον κόσμο του Πανιωνίου να μην συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Ευτυχώς για εμάς, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος».

Φαντάζομαι πως μετά την εξασφάλιση μιας ευρωπαϊκής θέσης μετά τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τον τελικό του Κυπέλλου, διώχνει από πάνω σας οποιοδήποτε άγχος...

«Κοίταξε, η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε άγχος. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Για όλους μας αυτή η εμπειρία είναι πρωτοφανής και περιμένουμε να την ζήσουμε με τεράστιο ενδιαφέρον. Θέλουμε να πετύχουμε και άλλα πράγματα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Ό,τι παραπάνω πετύχουμε θα είναι κέρδος για εμάς. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάναμε ξανά τους φίλους του Πανιωνίου χαρούμενους και περήφανους. Από τη φετινή χρονιά βγήκαν κερδισμένοι άπαντες».