Βαθμολογία

Συνεχίζει τα μεταγραφικά ταξίδια ο Μίχελ

Πάνω του έχει πάρει τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν ο Λούμπους Μίχελ από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικιών έχει κάνει ουκ ολίγα ταξίδια έως τώρα και ένα εξ αυτών ήταν στην Ουκρανία τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4), όταν έδωσε το παρών στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σεβίλλη.

Ο Σλοβάκος τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί και στο Βέλγιο προκειμένου να έχει επαφές με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αρέσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ένας από τους παίκτες που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ ήταν ο Κάσπερ Χαμαλάινεν το καλοκαίρι που μας πέρασε, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο νυν ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας είπε: «Ήθελα φύγω από την Πολωνία. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπρόντμπι και τον ΠΑΟΚ, αλλά και από την Κύπρο, όμως, καμία από τις προτάσεις αυτές δεν ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις μου. Στο τέλος της χρονιάς προέκυψε η Λέγκια. Μιλήσαμε για δύο εβδομάδες. Μου έκαναν μια καλύτερη προσφορά, έτσι είπα το ναι».