Βαθμολογία

Με απουσίες η ΑΕΛ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς τους έχει δοθεί ολιγοήμερο ρεπό ενόψει των εορτών, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, για να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους τις ημέρες αυτές.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Σάκης Τσιώλης, παραχώρησε στους παίκτες του ρεπό, για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, ενώ πλέον τους περιμένει μετά το Πάσχα, στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, το απόγευμα της Δευτέρας (02/05) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, που θα γίνει στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, το Σάββατο (07/05, 18:30) στο AEL FC ARENA.

Ο αμυντικός των «βυσσινί» Βασίλης Ρέντζας, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στον αγώνα με τα Τρίκαλα, θα απουσιάσει από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ, με τον Πανσερραϊκό, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος, Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, δεν θα έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, απών από την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό θα είναι οι τραυματίες, Πολ Ουρτάδο και Σεμπάστιαν Ναγιάρ. Τέλος στον αντίποδα επιστρέφει ο Νίκο Βαρέλα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής του, ενώ θα απουσιάσει και από την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο AEL FC ARENA.