Βαθμολογία

«Θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ»

Στα πλέι οφ έχουν στρέψει πλέον άπαντες στον Πανιώνιο την προσοχή τους. Εν όψει του μίνι πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου, ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Μαρίνος Ουζουνίδης, προχώρησε σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά ο Έλλληνας τεχνικός τόνισε πως η χρονιά θεωρείται ήδη πετυχημένη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και πως στα πλέι οφ θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουζουνίδη: «Τα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ουσιαστικά και αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τι θα μπορέσει να καταφέρει η κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτά. Τα αποτελέσματά τους εκτός από βαθμολογικό όφελος θα δώσουν και την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Για εμάς, η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, όμως από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για εμάς, όμως σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Ταυτόχρονα όμως και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα δώσει και στους παίκτες μου την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες».