Βαθμολογία

Πογιέτ: «Μην πάτε στην Ελλάδα»

Τις χειρότερες αναμνήσεις φαίνεται πως έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ από την Ελλάδα. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην «El Periodico De Aragon» για το «διαζύγιό» του με την ΑΕΚ και προέτρεψε τους συναδέλφους του να μείνουν μακριά από την Ελλάδα. Επίσης ο Ουρουγουανός προπονητής υποστήριξε πως η διοίκηση της Ένωσης δεν γνώριζε κάτι για την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία και το έμαθε από τα Μέσα.

«Ο σύλλογος είχε υπαινιχθεί πως επρόκειτο να ανανεώσω και πως ήθελε να με κρατήσει, αλλά αφού πέρασαν δυο μήνες χωρίς να μου πουν τίποτα, προσπάθησα να διαπραγματευτώ με τον ατζέντη μου και να ξέρω κάτι σίγουρα για το μέλλον. Όμως δεν ήθελαν να μου κάνουν πρόταση και μου είπαν να περιμένω μέχρι και το τέλος των πλέι οφ, δηλαδή στις 29 Μαΐου. Κατόπιν αποφάσισα να ενημερώσω τον σύλλογο πως δεν θα μείνω και το έκανα μέσω μιας δήλωσης στους δημοσιογράφους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Και τότε εκείνοι πήραν την απόφαση να με απομακρύνουν. Τίποτε άλλο. Έπρεπε να πληρωθώ μέχρι και την προηγούμενη Τρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά όπως γίνονται όλα στην Ελλάδα, δεν με πλήρωσαν. Φαντάζομαι πως κάτι θα εφεύρουν για να μην με πληρώσουν. Αυτό είναι μια επιβεβαίωση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και ένα μήνυμα για όσους σκέφτονται να δουλέψουν στην Ελλάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του:

«Έχω προτάσεις από πολλές χώρες ακόμα και από την Κίνα. Δεν θα πω ψέματα όμως, θα ήθελα να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ».