Βαθμολογία

Μαρινάκης: «Απαντήσεις του χρόνου»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε τη Μ. Τετάρτη (27/4) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, αφού δεν έγινε ο επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην κατεβαίνει.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» είχε λοιπόν την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα από τους οποίους και ζήτησε να θυμούνται τι έγινε φέτος στα παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να δώσουν απαντήσεις τη νέα χρονιά. Επίσης στάθηκε στον τελευταίο στόχο της σεζόν που είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

«Περιμένουμε από εσάς να μη χαλαρώσετε και να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά. Με την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλουμε το Κύπελλο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός ένα ακόμη τρόπαιο. Είστε οι καλύτεροι, το αξίζετε και μπορείτε να το κατακτήσετε. Αρκεί να είμαστε για μία ακόμη φορά αυτοί που πρέπει στο γήπεδο», τους είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην Τούμπα: «Είδαμε και τους επενδυτές. Να τα θυμάστε αυτά που έγιναν φέτος και να δώσετε απαντήσεις του χρόνου στο γήπεδο».