Βαθμολογία

«Πονοκέφαλος» για Τσιώλη οι κάρτες

Τρεις παίκτες της ΑΕΛ αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη, στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα την Μεγάλη Τετάρτη (27/04) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League. Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη.  

Ο αμυντικός των «βυσσινί» Βασίλης Ρέντζας, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στον αγώνα με τα Τρίκαλα και θα απουσιάσει από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ, με τον Πανσερραϊκό.

Κίτρινη κάρτα είδαν Κώστας Μπανούσης, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ και Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος μάλιστα συμπλήρωσε 4, θα χάσει ένα αγώνα από τους επόμενους τέσσερις της ΑΕΛ.

Έξι κίτρινες έχει ο Γιάννης Μασούρας και αν πάρει ακόμα μία χάνει δύο αγώνες, ενώ τρεις κάρτες έχουν ο Άγγελος Βέρτζος και ο Δημήτρης Κομεσίδης και αν δεχτούν ακόμα μια, θα απουσιάσουν σ' ένα αγώνα.

Τέλος να θυμίσουμε ότι έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του ο Νίκος Αναστασόπουλος στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά.