Βαθμολογία

Μανωλάς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Αποστολή εξετελέσθη για τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος ανέλαβε την ΑΕΚ αιφνιδίως, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο και κατάφερε να την οδηγήσει στον τελικό της διοργάνωσης. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (26/4) στο Περιστέρι, ο Έλληανς τεχνικός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, για το κατόρθωμά τους.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας. Και ατομικά και ομαδικά. Στο πρώτο ματς είχαμε καλή εικόνα και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το ματς. Ήρθαμε εδώ, για να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε. Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες. Σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Προς στιγμήν χάσαμε το κέντρο. Όμως αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ξαναπήραμε τα ηνία του αγώνα. Το περίμενα πως θα έρθει το γκολ και ήρθε. Στα δυο ματς η εικόνα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και δικαιούται την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ. Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια. Εμείς οι προπονητές απλώς προσπαθούμε να αναδείξουμε το ταλέντο που δεδομένα έχουν oι παίκτες».

Για τον τελικό του κυπέλλου, σημείωσε: «Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον τελικό του κυπέλλο. Τώρα  θα απολαύσουμε αυτή την πρόκριση και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».

Για την πιθανότητα να επιστρέψει ο Τζεμπούρ στην αρχική 11άδα, αλλά και για τα συστήματα, σχολίασε: «Όλοι οι παίκτες είναι υποψήφιοι. Εγώ ζητώ από τους παίκτες μου να προπονούνται σαν να παίζουν και να παίζουν όπως προπονούνται. Η ομάδα έχει δουλέψει και με τον Δέλλα και με τον Πογέτ, δυο σχηματισμούς».

Για το γεγονός πως ο τελικός θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- χωρίς κόσμο, τόνισε: «Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση για μένα. Μακάρι να γινόταν με κόσμο ο τελικός. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο Φάντροκ έλεγε πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από την πλευρά μας. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα».