Βαθμολογία

Το θαύμα του Πανιωνίου και στην Ιταλία

Αξιοπρόσεκτη είναι η φετινή πορεία του Πανιωνίου, ο οποίος κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα και εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Μία ομάδα που πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και που το καλοκαίρι είχε περιορισμό στις μεταγραφές, έβαλε από κάτω ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

Κάπως έτσι έφτασε να γίνει θέμα μέχρι και στην Ιταλία. «Πανιώνιος, το ποδοσφαιρικό θαύμα της Νέας Σμύρνης» είναι ο τίτλος του άρθρου του «calcioesteronews.it», το οποίο μεταξύ άλλων σχολιάζει πως σε ένα γήπεδο χωρητικότητας άνω των 11.000 θεατών, δεν πηγαίνουνπερισσότεροι από 2.700, κάτι που δείχνει και την κρίση που επικρατεί στη χώρα.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος έκανε εκπληκτική σεζόν και χαρακτηρίζεται ως η νέα ελπίδα για τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Στη συνέχεια γίνεται μνεία και στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον νεότερο παίκτη που σκόραρε στο ασιατικό Κύπελλο.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στο θέμα το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, του αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας. Αξίζει να σημειωθεί πως παρατίθεται και βίντεο από το 3-1 επί του ΠΑΟΚ με το οποίο κλείδωσε η συμμετοχή στα πλέι οφ.