Βαθμολογία

«Μεθυσμένη πολιτεία» το Αργυροπούλι!

Η Δόξα Αργυροπουλίου ήρθε ισόπαλη με τον Παναγροτικό 2-2. Έτσι οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ, από την άλλη όμως ο Παναγροτικός δεν κατάφερε να παραμείνει.  

Του Βασίλη Παπαχατζή

Το σκορ θα ανοίξει ο Ανδρεανόπουλος για τους φιλοξενούμενους στο 9'. Ο Χαρισούλης θα φέρει το ματς στα ίσα στο 41'. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο δεύτερο με τους Πέρπερα και Τσούτσα Αλ. ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Χαλάτση και τον Δανόπουλο.

Στο 89' ο Ψαθάς θα σκοράρει το 1-2 και εκεί πουόλοι νόμιζαν οτι το ματς τελείωσε πέναλτι στο 94' για την Δόξα.Ο Βογιατζής το κερδίζει και ο Τσουτσας Αλ. θα ευστοχήσει το τελικό 2-2.    

Να αναφέρουμε ότι η Δόξα Αργυροπουλίου βράβεψε την διαιτήτρια του αγώνα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη για την διεθνή της παρουσία. 

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ-Α, Μπαχτσιβάνος Σ-Χ., Καρράς, Πέρπερας, Δεμέστιχας, Χατζής, Ριζούλης, Σιαμαντούρας (80' Πίγκας (83' λ.τ Δαούλας), Τσούτσας Αλ., Τσούτσας Γ. (60' Βογιατζής), Χαρισούλης.              

Παναγροτικός (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Αετόπουλος (85' Μπεκιάρης), Ψαθάς, Ντελόπουλος, Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλος (75' Καραφέργιας), Παπακώστας (60' Ολομάνι), Χαλάτσης, Γκατζούλης, Δανόπουλος.  

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Γκάγκας, Παραφέστας.