Βαθμολογία

Α1 ΕΠΣΛ: Αγωνία για την 3η θέση μέχρι το τέλος

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ της Α1 ΕΠΣΛ μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Λάρισα 2012 και Δόξα Αργυροπουλίου ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία και όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική για την 3η θέση.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλης Παπαχατζής

Σε μπελάδες ο Αστέρας Τυρνάβου

Το Ελευθεραί φιλοξένησε τον Αστέρα Τυρνάβου και νίκησε με 3-1. Έτσι ο Αστέρας κινδυνεύει να χάσει και την 3η θέση από τους Γόννους αν δεν νικήσει στο τελευταίο ματς. Ο Μπακαρός θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 25' με πέναλτι που κέρδισε ο Σουλτούκης ο οποίος είχεδοκάρι στο 35'. Η ισοφάριση ήρθε στο 40' με τον Γκαραγκούνη Λ.

Στο 60' το Ελευθεραί είχε πάλι δοκάρι με τον Θεοδώρου. Όμως ο ίδιος σκόραρε δύο φορές στο 75' και 81' για το τελικό 3-1. Στο 84' ο Γκαραγκούνης Σπ. θα χάσει πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Ο Αστέρας Τυρνάβου χαρακτήρισε την διαιτησία άψογη και της δίνει συγχαρητήρια.

Ελευθεραί (Γιάννης Παπαντωνίου): Μπακαρός, Ευστρατίου, Νταμπόζης, Μέκρας Χ., Καραγιάννης, Μέκρας Γ., Θεοδώρου (85' Χατζάνας), Σουλτούκης, Σκαπέρδας (80' Μαρούδας), Σχινάς, Κατσαβριάς (60' Γκόγκας).

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Βαλ., Καρατζούνης, Καραγκούνης Δ. (75' Τσακίρης Γ.), Πάσιος Β. (60' Γκαραγκούνης Κ.), Λάζος, Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Λ., Γκαραγκούνης Σπ. (88' Γκαραγκούνης Βαγγ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας, Ακρίβος.

Με ανατροπή το Χειμάδι

Η Δόξα Ραχούλας προηγήθηκε του Ολυμπιακού Χειμαδίου αλλά στο τέλος έχασε με 1-3. Το σκορ άνοιξε ο Σταμπολάκης στο 32'.Ομως στην επανάληψη έγινε η ανατροπή. Στο 55' ο Σεγδαλής με κεφαλιά θα φέρει το ματς στα ίσα και στο 70 ο Νούσιος Γ-Β. θα κάνει το 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Σούμας. Στο 88' ο Σούμας θα βρει τον Τσιαγκούλη για το 1-3.                             

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Γραβάνης): Παζιάνας, Τσανακούλης, Θεοχαρούλης, Μητράκας, Πλιτσούλης, Σταμουλάκης (70' Κουρμπάτι), Τσέλιγκας, Σταμπολάκης, Αργυρακούλης, Κομπόλι, Τζίμουλας.                                                

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Κλέιβι, Τόπης Π. (85' Ζησόπουλος), Σεγδαλής, Γκοργκόλης (λ.τ 80' Τόπης Θ.), Μήσιος Γ-Α., Μήσιος Γ-Β., Τσιάκος, Καραντώνης Γ., Ρενάτο (65' Σούμας), Τσιαγκούλης, Λίταινας Αντ.                                         

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Διαμάντης, Ρουπέλας.

Λευκή ισοπαλία στην Ανάβρα

Προοδευτική Ανάβρας και Αμελόκηποι κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κορδαλή στο πρώτο και Ντελή, Δεσπόπουλο και Κορδαλή στο δεύτερο. Απο την άλλη ο Ποτόσογλου απείλησε δύο φορές στο πρώτο και ο Ντελαρόζα με τον Λεσάι στο δεύτερο με τους δύο τερματοφύλακες να είναι σε άψογη μέρα.                                                                               

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Μπαρούτζας, Χαϊδούλης (70΄ Γεωργοβ'ιτσης), Κουρούκας Γ. (60' Βλάχος), Δεσπόπουλος, Κίτσιος, Μαλλιάρας, Γκέρτ (45' Χονδροδήμος), Κουρούκας Μ., Κορδαλής, Ντελής. 

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Μπονόμι, Κωστομίρης (75' Δούκας), Πιστόλας (65' Τσιόγκας), Καραούλης, Γούτος (85' λ.τ Θανάς), Δώνος, Μπαμπατζέλας, Ποτόσογλου, Λεσάι, Ντελαρόζα, Σαγάνης.                                                                     

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Κακανάκης, Μίχος.

Ισοπαλία στο Δολίχι

Ο Δολιχιακός φιλοξένησε τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας  με το σκορ να μένει στο 1-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47' ο Σουγλής Κ. θα ανοίξει το σκορ. Όμως ο Καπετάνος θα φέρει το μάτς στα ίσα στο 86'.Με νίκη στο επόμενο παιχνίδι η Μελιβοία παραμένει στην κατηγορία.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατωτκήδης, Καντολάρι (45' Θεοδωράκης Στ.), Μιφτάρι, Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Σακοράφας (52' Σουγλής Ζ.), Ντόκος, Σουγλής Στ., Σουγλής Κ. (63'Θεοδωράκης Β.), Παναγιώτου, Κότελης.                                                     

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Γεωργούλας, Πλατσής, Κατσιάνας, Ρέντζας, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Τσαγκάλης, Μηλωνάς (60' Γκουντάρας Ν.), Καπετάνος, Γεωργούλας Θ. (58' Μπουζόνας), Γκουντάρας Ηλ.                                                                              

Διαιτητική τριπλέτα: Γιαντσής, Πάσχος, Γοργοβίτσης.

Ελπίζουν οι Γόννοι

Οι Νέες Καρυές φιλοξένησαν τον Όλυμπο Γόννων και έχασαν με σκορ 0-4. Έτσι οι Γόννοι αν χάσει ο Αστέρας Τυρνάβου περνάν στην 3η θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 34' με τον Ντόντο αλλά στο 39' ο Ζάρρας θα ανοίξει το σκορ μετά απο την άψογη πάσα του Μάντζιαρη Ν.

Στο 56' θα γίνει το 0-2 από τον Κίτσιο με σέντρα-σουτ και στο 67' το 0-3 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιουτσιούμη. Στο 78' ο Πράπας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το τελικό 0-4 θα γίνει στο 85' με τον Μάντζιαρη Στ.  

Νέες Καρυές 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Μπάλας, Ζουμπελούλης, Καψελός, Περδίκης, Τσουρής (70' Αλεξίου), Σπανός, Πράπας, Τσιρβούλης (75' Κιούσης), Μήλιος, Γκαραβέλης.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τζιτζιλόνης, Ντόι, Τσιουτσιούμης, Μαρκεγκάι, Τσούγιας, Ζάρρας (76' Πραγκαφίλης), Ντόντος, Κίτσιος (89' Μπαμπαλούτας), Μάντζιαρης Ν., Ριζούλης (82' Μάντζιαρης Στ.).    

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Καραθάνος, Τέγος Δ.

Με ανατροπή παραμένει πρώτη

Η Λάρισα 2012 πέρασε από την δύσκολη έδρα του Κίσσαβου Συκουρίου με σκορ 1-3. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 5' με τον Κόκκινο. Όμως στο 23' ήρθε η ισοφάριση και στο 38' η ανατροπή. Το τελικό 1-3 θα γίνει στο 90'.                                             

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Παπανικολάου): Φαρμάκας, Βαγγέλης, Αρμυρούλης, Κουκουτσέλος, Ανδρώνης (85' Βλαχογιάννης), Κατσάκος, Κορδέλας, Πικούλης (70' Κότσιας), Χατζηλιάδης, Κόκκινος, Ζαϊρές (60' Λαναρας).                                                                                

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης Αναστασίου, Καραμπούλας.