Βαθμολογία

Στην Α’ Εθνική η ΑΕΛ!

Την Κυριακή (24/4) η ΑΕΛ γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ Εθνική μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη που πέτυχε στο στάδιο Αλκαζάρ. Συγκεκριμένα κέρδισε τις Βασίλισσες Θράκης με 5-0 και πλέον η τελευταία αγωνιστική θα είναι τυπικής διαδικασίας.

Τα γκολ σημείωσαν: Χριστοφορίδη (3), Λόγου και Ακριβούλη. Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασε στο τέλος στη νίκη. Τα κορίτσια της ΑΕΛ μετά από μία κοπιαστική χρονιά βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Στο στάδιο Αλκαζάρ βρέθηκε αρκετός κόσμος και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα το χάρηκε με την ψυχή του γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία για τον Λαρισινό αθλητισμό.

ΑΕΛ (Α. Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Αγγέλου, Ρήγα, Σωτηριάδη (68΄Τσία), Τσούκα (75΄Σακελλάρη), Πουρλιώτη, Γαγάρα (55΄Ακριβούλη), Λόγου, Χριστοφορίδη, Μπούμπα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΡΑΚΗΣ (Α. Αλεξούδης): Χατζοπούλου, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπαδοπούλου, Κατσαρού, Ευθυμιάδου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μπαντή.