Βαθμολογία

Σοβαρή ζημιά για Ουρτάδο

Η ΑΕΛ μπορεί να κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και να παρουσίασε ένα πολύ όμορφο θέαμα, όμως τα προβλήματα που προέκυψαν από αυτό το ματς ήταν σημαντικά. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΛ στο συγκεκριμένο ματς έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Πολ Ουρτάδο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα. Ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς με τις εξετάσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό ωστόσο στην ΑΕΛ περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο Σέρβος στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θυμίζουμε πως ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ έχει συμπληρώσει κάρτες και θα περιμένουν στην ομάδα να δούνε πότε θα δηλώσουν τον παίκτη να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του λόγω καρτών. Τέλος Άγγελος Βέρτζος αποχώρησε προληπτικά και δεν θα έχει πρόβλημα ενόψει Τρικάλων.

Ενοχλήσεις αισθάνεται στο γόνατο έχει ο Νίκος Αναστασόπουλος που δεν αγωνίστηκε με την Αναγέννηση μιας και εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και την Δευτέρα (25/4) θα κριθεί αν μπορεί να προσφέρει όπως και ο Νίκο Βαρέλα που έχει έναν μικροτραυματισμό από το ματς με την Κέρκυρα και θα φανεί τις επόμενες ώρες αν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ερχόμενο ματς.