Βαθμολογία

Τσιώλης: «Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι τους

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας που συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση τόνισε: «Χωρίς να είναι φιλοφρόνηση, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Σάκη Θεοδοσιάδη για ό,τι έχει δώσει στην ομάδα μου, στην ομάδα της γενέτειράς μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά και μακάρι να έχει ανοδική πορεία. Το λέω αυτό, γιατί από εκεί ξεκίνησα και την ποδοσφαιρική αλλά και την προπονητική μου καριέρα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ήταν ένα παιχνίδι όπου βρήκαμε καλό ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες και γενικά δημιουργήσαμε και όπως είχα πει όταν θα διώχναμε και το άγχος αυτό θα φαινόταν και στο γήπεδο. Δεν έκανα ποτέ σύγκριση της ΑΕΛ με τη Λέστερ στο αγωνιστικό κομμάτι και το λέω αυτό για να δώσω απαντήσεις σε κάποιους δημοσιογράφους που άλλαξαν το νόημα σε αυτές. Απλά ουσιαστικά έκανα αναφορά στη φιλοσοφία του αποτελέσματος όπου είχαν άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα σήμερα είχαμε καλή ταχύτητα στο παιχνίδι μας, καλό κοντρόλ του αγώνα και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Τώρα το αφήνουμε πίσω και πάμε αμέσως να δούμε το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί για εμάς.

Σήμερα βλέπετε τι γίνεται, κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Όλοι πρέπει να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά, έχουν κάνει από τον Ιούλιο τόσες προπονήσεις, τον Ιανουάριο έγιναν οι εσωτερικές αλλαγές και καταφέρνουν και συνεχίζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι τους».

Ο Πολ Ουρτάδο είπε: «Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και κάναμε αρκετές φάσεις. Αυτό μας βοήθησε να σκοράρουμε και γρήγορα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα έχουμε ένα τελικό την Μ. Τετάρτη και δεν θέλουμε μόνο την άνοδο στη Super League, αλλά να πανηγυρίσουμε και την κούπα στο τέλος».