Βαθμολογία

«Δεν ήξερα ότι έρχονταν σαν άλογα»

«Κάθε απομαγνητοφώνηση και μια μαχαιριά υποβιβασμού για την ΑΕΛ», τόνισε ο Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Την αποκάλυψη της συνομιλίας του 2011 από τον υπερκοριό της ΕΥΠ για τα περί ντοπαρισμένων… αντιπάλων, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Σύμφωνα με την επίμαχη συνομιλία, αντίπαλοι της ΑΕΛ τη χρονιά 2010-11 έρχονταν ντοπαρισμένοι στο AEL FC Arena. Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε προ ημερών, ότι τότε έστηναν και τα σημαιάκια, επισήμανε στην εφημερίδα «Ελευθερία»: «Μέχρι τώρα ήξερα ότι έστηναν τα σημαιάκια αλλά τώρα έμαθα ότι έρχονταν και σαν άλογα στο Ael Fc Arena. Αυτά γίνονταν τότε…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τα άλλα φταίω εγώ. Ντοπαρισμένοι έρχονταν, «κουμπωμένοι» έρχονταν πώς να μην υποβιβαστεί η ομάδα. Ναι φταίω εγώ που υποβιβάστηκε και όσα ακολούθησαν γιατί υπήρξαν επιπτώσεις οικονομικές, αγωνιστικές, ψυχολογικές ακόμα και οικογενειακές. Μέχρι σήμερα πληρώνω τα «κουμπωμένα» παιχνίδια και τους παίκτες άλογα.

Τη Δευτέρα σώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και την Παρασκευή υποβιβάστηκε η ΑΕΛ. Ο νομικός της ΕΠΟ κ.Κουρίδης γνωμάτευσε τη χρονιά που υποβιβάστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση για να ανέβουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας και την επόμενη χρονιά ο ίδιος νομικός γνωμάτευσε οι ομάδες να γίνουν δεκαοκτώ.

Τώρα μιλάνε όλοι για αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ και εμείς ένα λάθος που κάναμε ήταν ότι έπρεπε να κινηθούμε ποινικά εναντίον προσώπων και όχι κατά της Ομοσπονδίας. Να τους τρέχουμε μέχρι σήμερα στα δικαστήρια. Κάθε απομαγνητοφώνηση και μια μαχαιριά υποβιβασμού για την ΑΕΛ, κάθε απομαγνητοφώνηση και μια δυσάρεστη έκπληξη για μας. Θα ακολουθήσουν πιθανόν κι άλλες… Γι’ αυτό και σηκώθηκα κι έφυγα από το ποδόσφαιρο».