Βαθμολογία

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Πογιέτ

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μέλη της Ένωσης διέρρεαν ότι το ραντεβού της Δευτέρας (18/4) έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προανήγγειλε την αποχώρησή του μέσω ραδιοφωνικού σταθμού την Τρίτη (19/4), ενώ η δήλωση «θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ» έχει αινιγματικό χαρακτήρα. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς, τον σύλλογο και την προπονητική του ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση Πογιέτ στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»: «Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».