Βαθμολογία

Νέα γενιά ...χρώματος βυσσινί !!!

Μαθητές και μαθήτριες ενός ακόμα Δημοτικού Σχολείου του Ν. Λάρισας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο AEL FC ARENA και αφού θαύμασαν εκ του σύνεγγυς το κορυφαίο ποδοσφαιρικό κόσμημα της χώρας, είχαν την ευκαιρία να πλουτίσουν τις γνώσεις τους για την 52χρονη πορεία και τα κατορθώματα της "Βασίλισσας του Κάμπου".

Στα 70 περίπου παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς, που συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή τους κ. Θανάση Δεληζώνα, μίλησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου και ο εκπρόσωπος Τύπου των "βυσσινί" κ. Γιάννης Καλογιάννης, παρουσία και του υπευθύνου της "Γήπεδο Λάρισας" κ. Μίμη Τσακμακίδη. 'Ηταν τέτοια η θέρμη των μικρών παιδιών να μάθουν λεπτομέρειες για το γήπεδο και την ιστορία της ΑΕΛ, ώστε αβίαστα προέκυψε το συμπέρασμα, ότι η νέα γενιά επιστρέφει στις φίλαθλες ποδοσφαιρικές της ρίζες.

Mετά την λήξη της επίσκεψης, ο κ. Μάρκου πρόσφερε στον κ. Δεληζώνα, για την βιβλιοθήκη του σχολείου, το βραβευμένο βιβλίο "Τα μυστικά της βασίλισσας", με ιδιόχειρες αφιερώσεις του κ. Αλέξη Κούγια και του συγγραφέα κ. Γιάννη Καλογιάννη. Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 11 το πρωί θα υπάρξει μία ακόμα μαθητική επίσκεψη στο ΑEL FC ARENA, αυτή τη φορά από το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας.