Βαθμολογία

Αστέρας Τυρνάβου: «Θέλουν να μας στερήσουν την άνοδο»

Από την διοίκηση του Αστέρα Τυρνάβου μας στάλθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τα έντονα παράπονα που έχουν από τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στο παιχνίδι με τον Παναγροτικό στη Νίκαια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

«Η διοίκηση του Αστέρα Τυρνάβου διά στόματος του προέδρου κ. Χρήστου Τσακίρη, θέλει πραγματικά να εκφράσει με λύπη τα πολλά παράπονα που έχει για την σημερινή διαιτησία της Νίκαιας με τον Αστέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αστέρας λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ισοφάρισε. Στην επανάληψη ο επόπτης κ. Τσακνάκης εσκεμμένα δεν άφηνε την ομάδα να κατεβεί στην αντίπαλη εστία αφού κάθε φορά σήκωνε την σημαία του ως οφσάιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοργίσει τους οπαδούς του Αστέρα αφού και ο ίδιος προκαλούσε συνεχώς (απαντούσε φραστικά).

Με το τέλος του παιχνιδιού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Αστέρα και επιτέθηκαν στον κ. Τσακνάκη. Οι παίκτες, ο πρόεδρος και ο προπονητής προσπάθησαν να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια συντάχθηκε το φύλλο αγώνα όπου δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ο αρχηγός του Αστέρα Γαλάνης Παναγιώτης για εξύβριση και έτσι λοιπόν το υπέγραψε άλλος παίκτης με επιφύλαξη ο Κώστας Τσακίρης.

Ο Παναγιώτης Γαλάνης ο αρχηγός της ομάδας δεν δέχθηκε ποτέ ούτε κίτρινη κάρτα μέχρι τώρα και προσπάθησε να προστατέψει τον κ. Τσακνάκη. Θεωρούμε πως η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα και είναι λυπηρό γιατί κάνει πορεία προς την άνοδο και εδώ φαίνεται πως θέλουν να της το στερήσουν.

Μακάρι οι ιθύνοντες να λάβουν γνώση και να προστατέψουν την ομάδα που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για τέτοιου είδους λυπηρά γεγονότα αφού ότι είχε να δείξει το έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο».