Βαθμολογία

Επεισοδιακή νίκη για τον Παναγροτικό

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα έγινε στη Νίκαια. Ο τοπικός Παναγροτικός κέρδισε με σκορ 2-1 τον μαχητικό Αστέρα Τυρνάβου. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, ένταση και αρκετό τρίτο ημίχρονο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι πήραν μια μεγάλη νίκη – παραμονής, ενώ ο Αστέρας συνεχίζει να παλεύει για την άνοδό του. Στο 8’ ωραία συνδυάστηκαν Γαλάνης και Τσακίρης με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 20’ ο Αετόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πανδρεμένος με κεφαλιά το 1-0. Στο 42’ ο  Μπαντής εκτέλεσε το φάουλ με γροθιές έδιωξε ο Σαρακατσάνης, το ριμπάουντ πήρε ο Γκαραγκούνης Σ., έδωσε στον Γαλάνη και αυτός έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 64’ τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα. Εκτέλεσε ο Γκαραγκούνης Σ. έδωσε στον Τσακίρη, αυτός το σουτ ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Τσακίρης ξανά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 78’ ο Δημόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Χαλάτσης το σουτ και το τελικό 2-1.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Ντελόπουλος, Παπακώστας (46’ Ανδρεόπουλος), Πανδρεμένος, Ολομάνι (63’ Ψαθάς), Αετόπουλος, Χαλάτσης, Γκατζούλης Δ., Δημόπουλος (83’ Μπεκιάρης).

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χρυσ., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Δ., Καραντζιούνης, Καρακώστας Α. (79’ Γκαραγκούνης Ε.), Μπαντής, Πάσιος Α. (80’ Πάσιος Β.), Λάζος (28’ Γκαραγκούνης Σ.), Γαλάνης, Τσακίρης.

 

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Τσακνάκης, Γκαρέλης.