Βαθμολογία

ΑΕΛ πέντε αστέρων!

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών, η ομάδα της ΑΕΛ είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τα κορίτσια του Αχιλλέα Μαστοροδήμου κέρδισαν εύκολα την Κυριακή (17/4) στο στάδιο Αλκαζάρ την Ροδόπη 87’ με σκορ 5-0 και πλέον την άλλη Κυριακή με νίκη επί της Ξάνθης ξανά εντός έδρας ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία!

Τεράστια επιτυχία για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ αφού οι κόποι μια χρονιάς πιάσανε τόπο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη στο πρώτο 45λεπτο με αποτέλεσμα αρκετές φορές οι παίκτριες να προσπαθήσουν να δροσιστούν.

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο φινάλε πήρε μία μεγάλη νίκη.Στο 5’ η Χριστοφορίδη πήρε την κεφαλιά, πολύ δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ Βαδάση.

Πέντε λεπτά μετά η Πανίκου έκανε ένα καλό μακρινό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 24’ από ασίστ της Χριστοφορίδη, η Τσούκα με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 28’ η Χριστοφορίδη με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 47’ με προβολή η Σωτηριάδη το 3-0 και στο 83’ και 91’ με δύο γκολ της Ακριβούλη έγινε το τελικό 5-0.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Πουρλιώτη, Αγγέλου (63’ Ακριβούλη), Ρήγα, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Τσούκα, Πούλιου (74’ Μιρτάϊ), Χριστοφορίδη, Λόγου, Μπούμπα (53’ Κούκου).

Ροδόπη 87’: Βαδάση, Κουφού, Ψαρίδου (46’ Μανιά), Γεωργαντά, Γιαμπούρη, Λισγάρα (80’ Τσουκαλά), Πανίδου, Περιβολοπούλου, Πατεράκη, Συμεωνίδη, Ζαχαριά.

Διαιτητική τριπλέτα: Πολυχρόνης, Τσιώλης, Στίκος (Πιερίας).