Βαθμολογία

Καραπαπάς: «Πνιγείτε στη χολή σας»

Μετά τις αποκαλύψεις του Σταύρου Κοντονή σχετικά με το νέο αθλητικό νόμο που θα κατατεθεί ποικίλες αντιδράσεις ακολούθησαν αναφορικά με την απαγόρευση των δανεισμών παικτών μεταξύ των ΠΑΕ, αλλά και τη δημιουργία ομάδων β’ στα ισπανικά πρότυπα.

Ο Κώστας Καραπαπάς, υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αναρτησή του στο facebook απάντησε στους «αντικειμενικούς και... αστειέμπορες», που βιάστηκαν να ειρωνευτούν μετά τα όσα είπε ο υφυποργός Αθλητισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι αυτοί που τους έχουμε γραμμένους. Μπείτε στα ψεύτικα προφίλ σας και πνιγείτε στη χολή σας». Η ανάρτηση του Καραπαπά:

«Κάτι αντικειμενικοί και... αστειέμπορες, ειρωνεύονται με αφορμή τις δηλώσεις Κοντονή για τους δανεισμούς των ομάδων. Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ το δανεισμό ΠΕΝΤΕ ποδοσφαιριστών στη Νίκη Βόλου πριν δυο χρόνια απο ΜΙΑ ομάδα! Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ τον "δανεικό" απο τον Ολυμπιακό Καραμάνο να σκοράρει το μοναδικό γκολ στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0. Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ εδώ και ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ να υπάρχουν ομάδες "Β" στα Ισπανικά πρότυπα! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΟΥΠΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ...».