Βαθμολογία

Κράτησε διαφορά και πρώτη θέση η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πήρε το βαθμό στην Κασσιόπη (0-0) και έτσι απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την πρώτη θέση, αφού διατήρησε τη διαφορά του συν 3 από την δεύτερη Κασσιόπη.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένη κυρίως αμυντικά και μπόρεσε με σχετική άνεση να πάρει τον βαθμό απέναντι στον βασικό διεκδικητή του τίτλου. Λίγες οι φάσεις ανάμεσα στις δύο εστίες και για τις δύο ομάδες.

Το ματς διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου και ανάμεσά του και φίλαθλοι της ΑΕΛ, όσους επέτρεψαν να φτάσουν στο νησί.

Το φιλμ του αγώνα

5': Γέμισμα Κρητικού από τα αριστερά, κανένα πρόβλημα για τον Ξενοδόχοβ που μαζεύει.

7': Άλλη μια σέντρα προς την περιοχή της ΑΕΛ, ο Γκόμες από τα δεξιά, στην αγκαλιά του Ξενοδόχοβ.

9': Μακρινό σουτ Μπόγιοβιτς από τα δεξιά, χωρίς ιδιαίτερη δύναμη, καμία ανησυχία για τον Κουτζαβασίλη.

12': Φάουλ για την ΑΕΛ σε καλή θέση, αριστερά του ημικύκλιου. Εκτελεί ο Ναγιάρ, η μπάλα ένα μέτρο μακριά από το δεξί "γάμα" της εστίας της Κέρκυρας.

13': Κόρνερ για την Κέρκυρα. Ο Ζορμπάς πλασαριστά, η μπάλα καταλήγει σε νέο κόρνερ από διώξιμο του Κομεσίδη, ωστόσο, υπάρχει λάθος υπόδειξη για άουτ και έτσι τελειώνει η φάση.

17': Φάουλ για την ΑΕΛ από τα αριστερά και σε απόσταση περίπου 25 μέτρων. Βαρέλα στην εκτέλεση, δεν είναι καλή, πολλά μέτρα άουτ.

33': Οφσάιντ ο Κουτσιανικούλης. Λάθος υπόδειξη. Ο άσος της ΑΕΛ βέβαια έχασε την ευκαιρία, καθώς το κοντινό σουτ απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης, αλλά το λάθος βοηθού Φωτόπουλου είναι δεδομένο.

35': Φάουλ από τα δεξιά και σε απόσταση 25 μέτρων για την Κέρκυρα. Απευθείας ο Χιντζίδης, καλοτραβηγμένο, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Ξενοδόχοβ.

38': Ο Σουάνης έβγαλε από τη μεσαία γραμμή στα αριστερά στον Κόντο, ο οποίος υπό την πίεση του Βέρτζου, μπαίνει στην περιοχή από πλάγια, δυνατό διαγώνιο σουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοβ και άουτ.

52': Μετά από "τυφλό" διώξιμο της άμυνας της Κέρκυρας, η μπάλα φτάνει στον Ρέντζα, σουτ από το ύψος της περιοχής, μισό μέτρο από το αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη, ο οποίος όμως είχε πέσει σωστά και είχε τον έλεγχο.

79': Απευθείας κόκκινη στον Κουτζαβασίλη. Ο γκολκίπερ βγαίνει εκτός περιοχής και γκρεμίζει τον Βαρέλα, που βγαίνει μόνος στην κόντρα και στο τετ α τετ. Σωστή η απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου. Με δέκα πλέον η Κέρκυρα. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι και σε προφανή θέση για γκολ ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

Κασσιόπη (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Κρητικός (77’ Μπαλντοβαλίεφ), Κόντος, Αρναρέλλης (30’ λ.τ. Σουάνης), Ζορμπάς, Παμλίδης (54’ Ντουαλά).

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ (46’ Ουρτάδο), Ρέντζας (68’ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης, Βαρέλα (82’ Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς.

Ρέφερι: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών) Τέταρτος: Γρατσάνης (Τρικάλων).