Βαθμολογία

Μικρή μείωση στην ποινή του ΠΑΟΚ

Από τους «ασπρόμαυρους» αφαιρούνται εντέλει 3 βαθμοί από το πρωτάθλημα, ενώ αρχικά είχε επιβληθεί -5 στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ από πέντε έπεσαν σε τρεις και οι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Από εκεί και πέρα, παρέμεινε η νίκη στα χαρτιά με 3-0 για τον Ολυμπιακό, ενώ διατηρήθηκε και το βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 32/2016: Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές».