Βαθμολογία

Εντυπωσιάζει εντός και εκτός γηπέδων η ΑΕΛ γυναικών

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ πραγματοποιεί μία αξιοθαύμαστη πορεία τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού η οργάνωση από τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παράλληλα το μεράκι περισσεύει και όλοι μαζί σαν μια γροθιά έχουν δημιουργήσει μία ομάδα «μοντέλο» που είναι μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ Εθνική!

Απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και η ΑΕΛ είναι έτοιμη να πανηγυρίσει ξανά άνοδο. Αξίζει να αναφέρουμε πως η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ δουλεύει σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα και τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Την Τετάρτη (13/4) στο Cafe Bar Restaurant «Passerella» σύσσωμη η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ανάλυση του περασμένου αγώνα μέσα από βίντεο και να δει τα όποια λάθη έγιναν, ώστε να μην επαναληφθούν στη συνέχεια. Σίγουρα μια πρωτοποριακή κίνηση από τους ανθρώπους της ΑΕΛ που δουλεύουν σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Αχιλλέας Μαστροδήμος μαζί με τις παίκτριες της ομάδας παρακολούθησαν την ανάλυση του Βασίλη Πάνου (αναλυτή αγώνων της ΑΕΛ) και του Νέστορα Χατζηνέστορου (αναλυτή των αντιπάλων της ΑΕΛ).

Επίσης την ανάλυση παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Νίκος Λιντέρης και Άννα Γάτσιου, όπως και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Γιώργος Γκουνέλας (ιδιοκτήτης  του Cafe Bar Restaurant «Passerella») και Βασίλης Ντριγκόγιας.

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στους ανθρώπους που χρηματοδοτούνε και στηρίζουνε την ομάδα με τη μορφή χορηγίας ή εθελοντικά (γιατρούς, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές και απλά μέλη του σωματείου).

* Σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΛ κάνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί την προσεχή Κυριακή (17/4) στις 16:00 στο στάδιο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Ροδόπη 87’.