Βαθμολογία

Διέψευσε για ΑΕΚ ο Μάμιτς

Μετά την ΑΕΚ, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα (11/4) πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Γκουστάβο Πογιέτ, απαντώντας στα σενάρια για τον Ζόραν Μάμιτς, και ο Κροάτης προπονητής τόνισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ένωση.

«Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του. Οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αστήρικτων σεναρίων και αποσταθεροποίησης της ομάδας θα μας βρει σταθερά απέναντι. Το μόνο που ζητάμε είναι ο σεβασμός στην εσωτερική μας λειτουργία αφού για εμάς το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν», ήταν η θέση των «κιτρινόμαυρων», που θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στα σενάρια.

Με τη σειρά του ο Κροάτης τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Jutarnji» διέψευσε τα όσα ακούστηκαν. «Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα. Μου τηλεφώνησε ένας δημοσιογράφος από την Ελλάδα με την ίδια ερώτηση κι από εκεί το άκουσα. Όντως, δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος επίσημα. Χαίρομαι που το όνομά μου ακούγεται για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Ντιναμό και πώς θα κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ», τόνισε.