Βαθμολογία

Ο Μαυριάς και αυτοί που τελειώνουν στη Βέροια

Ο σχεδιασμός της Βέροιας για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της και πρακτικά είναι αδιάφορη τον τελευταίο καιρό μην έχοντας να κυνηγήσει κάτι περισσότερο.

Εδώ και καιρό έχουμε ενημερώσει πως κρίνονται πολλά όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας του Βορρά» και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φρόντισε να φωτογραφήσει αρκετούς που δεν θα συνεχίσουν.

«Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα είναι μαζί μας» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη για όσους άφησε εκτός αποστολής επιβεβαιώνοντας πως Μπράβο, Νάστος, Μπατιόν, Όστοϊτς, Κόλα, Ετζενγκέλε, Γεωργιάδης, Γιαννούλης, Καϊκούτ και Αμπντούν θα αποχωρήσουν εκτός απροόπτου. Πολύ σπάνια θα αλλάξουν τα δεδομένα για κάποιον εξ αυτών. Ίσως γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Γιαννούλης, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τον ΠΑΟΚ, ενώ οριστικό δεν είναι και για τον Γεωργιάδη.

Από εκεί και πέρα, ο «Ελέ» είπε μεταξύ άλλων πως άπαντες θα πρέπει από τη νέα σεζόν να μένουν στη Βέροια. Η καμπάνα χτυπά και για τον Μαγιέφσκι, με τον οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Πολωνός έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αλλά γενικά ψάχνεται και είναι πιθανό να κουνήσει μαντίλι αν βρεθεί μία ομάδα που τον καλύπτει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Βέροια έκανε και μεταγραφή κλείνοντας τον Δημήτρη Μαυριά. Τον τελευταίο καιρό οι δύο πλευρές φλέρταραν και τελικά επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσά τους για τριετές συμβόλαιο. Ο 19χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αναγέννηση Καρδίτσας κι έτσι είχε τη δυνατότητα να υπογράψει όπου ήθελε.

a-sports.gr