Βαθμολογία

Δεν πείθει, αλλά νικά…

Προβληματίζει η ΑΕΛ εδώ και αρκετές αγωνιστικές, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της Β' Εθνικής και πλησιάζει προς το στόχο της που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα!

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη παρουσιάστηκαν μέτριοι αλλά πήραν το τρίποντο με 1-0 που τόσο ήθελαν απέναντι στην Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων. Αξίζει να αναφέρουμε πως για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο το απόλυτο έμεινε για τους «βυσσινί», όπως και το… φτωχό 1-0.

Η ΑΕΛ προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο, αλλά είχε πολλά προβλήματα στην επιθετική της ανάπτυξη. Από την άλλη για ένα ακόμη ματς η άμυνα κράτησε το μηδέν και αυτό είναι σημαντικό.

Προσπάθησε ο Βαρέλα που πήρε πάνω του σχεδόν όλες τις προσπάθειες αλλά... Η Παναχαϊκή το μόνο που έκανε ήταν να κλείνει τους χώρους όσο καλύτερα μπορούσε. Επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνη.

Ο Τσιώλης χρησιμοποίησε τον Μαρουκάκη, έβγαλε τον πολύ μέτριο Μπόγιοβιτς με τον κινητικό Πάτο, αλλά ούτε αυτές οι αλλαγές βοήθησαν την ΑΕΛ. Επίσης ο Κουτσιανικούλης συνεχίζει να είναι αναποτελεσματικός και αυτό προβληματίζει.

Όπως και να έχει από το συγκεκριμένο ματς το μοναδικό κέρδος είναι το τρίποντο με ευχή όλων η ΑΕΛ να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στην Κέρκυρα του Αλέκου Βοσνιάδη.