Βαθμολογία

Τα έβαλε με την τύχη του ο Λουτσέσκου

Με την τύχη του τα έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού υποστήριξε ότι η ομάδα του έπαθε πολλές φορές φέτος αυτό που συνέβη και την Κυριακή (10/4) στη Βέροια, δηλαδή να δεχθεί γκολ στο φινάλε.

Ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» κάποια ματς, αλλά δεν το έκαναν, ενώ δήλωσε ότι στο τέλος «προσπαθήσαμε με κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Είναι ένα περίεργο σενάριο για εμάς. Κάτι που συνέβη φέτος πολλές φορές. Απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη και είχαμε να διαχειριστούμε ένα... χτύπημα.

Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος με κατά αυτό τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να... καθαρίσεις κάποια ματς και δεν το κάνεις. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Η Βέροια κέρδισε κάποιες μπάλες και άσκησε πίεση στην περιοχή μας. Στο τέλος προσπαθήσαμε με κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις, είναι επόμενο να δεχθείς το γκολ».