Βαθμολογία

Θέλει σαν τρελός την παραμονή ο Ελευθερόπουλος

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Βέροιας και τη νέα σεζόν εξέφρασε την Κυριακή (10/4) ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη, ο νεαρός τεχνικός ενημέρωσε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ αντίθετα, εξήγησε γιατί χρησιμοποίησε τους Μεληκιώτη, Μάνο και Ξόμπλιο.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε: «Το γκολ που πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαν πάθος και ενέργεια και δημιούργησαν ευκαιρίες με ορθολογικό τρόπο.

Η ομάδα κέρδισε την παραμονή της εδώ και κάποιες αγωνιστικές, οπότε έχουμε πλέον την πολυτέλεια να αξιολογούμε κάποια παιδιά, όπως κάναμε σήμερα με τους Μελικιώτη, Μάνο και Ξόμπλιο, ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και του χρόνου.

Τη νέα σεζόν η ομάδα θα λειτουργήσει με μικρότερο μπάτζετ για να έχει υγεία οικονομικά. Επίσης, όλοι οι παίκτες θα μένουν στην πόλη της Βέροιας, είναι ένας απαράβατος όρος που έθεσα.

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά της Βέροιας στην Σούπερ Λιγκ. Οι διοικήσεις είναι πετυχημένες και εμείς πρέπει από την πλευρά μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς.

Συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Ακούγαμε τον τελευταίο καιρό ότι δεν θα πάρουμε αδειοδότηση και πήραμε, ακούγαμε ότι θα χάσουμε σήμερα από την Ξάνθη και ευτυχώς πήραμε την ισοπαλία».

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, ο «Ελέ» απάντησε: «Εγώ από την πλευρά μου επιθυμώ διακαώς να παραμείνω στη Βέροια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα με υγεία».

Τέλος, αναφερόμενος στους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής κόντρα στην Ξάνθη εξήγησε: «Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα είναι μαζί μας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Είπαμε ότι θα έχουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση με μικρότερο μπάτζετ και με στόχο μια ομάδα που βγάζει υγεία».