Βαθμολογία

Η εξήγηση Φαράντου για το «διαζύγιο» με Μάντζιο

Στο πλάνο της επόμενης σεζόν τα «χάλασε» με τον Άκη Μάντζιο η διοίκηση του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον Δημήτρη Φαράντο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της βοιωτικής ομάδας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο (10/4) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο σχετικό «διαζύγιο», ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι «μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν».

«Έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση τους και όλοι είδαν κάτι ωραίο από το Λεβαδειακό, ασχέτως από το αποτέλεσμα και την ήττα.

Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθηθεί πολύ από τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Μάντζιο αλλά και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ που τους είχαν ετοιμάσει σε αυτό το επίπεδο τους προηγούμενους μήνες», είπε αρχικά ο Φαράντος.

Για την αποχώρηση Μάντζιου σχολίασε: «Επειδή είμαι ο άνθρωπος που θα επιλέξει και θα μιλήσει με τον νέο προπονητή, μπορώ να σας απαντήσω. Ήταν απόφαση σχεδιασμού και η διαφωνία ήρθε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς».

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν τόνισε: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά για εμάς. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, ήμασταν κοντά στα πλέι οφ και χάσαμε τον στόχο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ταβάνι την φετινή σεζόν.

Πλέον σταματήσαμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ και μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν μετά τις συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία».